Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Компанія Mercedes-AMG провела презентацію гібридних двигунів

Для майбутніх моделей бренду Mercedes-AMG приготували силову установку на 800 к.с. які виробляє електрифікований бензиновий V8. Мотори з приставкою E Performance здатні не тільки підняти потужність а і стати більш економними та екологічними. В майбутньому такий агрегат буде пропонуватись з повним приводом 4Matic та 9-ти ступеневою автоматичною коробкою перемикання швидкостей. Також відповідні технології потраплять на 4-циліндровий бензиновий мотор об’ємом 2 літри, який встановлюється на модель Mercedes А45 AMG. Головною фішкою цих оновлень є можливість забезпечити нульові викиди шкідливих речовин при їзді на короткі відстані.

В залежності від силового агрегату електродвигун може виробляти пікову потужність до 200 к.с. протягом 10 секунд і крутний момент до 320 Нм, однак безперервна потужність розрахована на 90 к.с. На задній вісі встановлено електронно керований диференціал з обмеженням ковзання, що значно допомагає при керуванні автомобілем. Система акумуляторних батарей має компактні розміри що також сприяє компоновці технічних елементів в автомобілі. Підзаряжання системи відбувається під час уповільнення машини, коли енергія отримана від гальмування накопичується та зберігається в акумуляторі.

Повернімось до технічних характеристик 8-циліндрового двигуна V8 PHEV об’ємом 4 літри. Як ми вже зазначали він розвиває 800 к.с. та 1000 Нм крутного моменту. В залежності від моделі AMG на яку він встановлюється розгін з 0 до 100 км/год триває всього 3 секунди. Використання сучасних технологій Турбо наддуву забезпечує швидке згорання палива що прискорює реакцію автомобіля на натискання педалі газу. Однією з перших новий гібридний двигун отримує модель Mercedes-AMG GT73e.  

Компанія AMG також розкрила деталі іншого гібридного варіанту E Performance з використанням чотирициліндрового бензинового двигуна, який, як очікується, дебютує в наступному C63 AMG. 2,0-літровий чотирициліндровий агрегат також використовуватиме турбонагнітач вихлопних газів з електричним приводом і вироблятиме 450 к.с. у поєднанні з піковою потужністю електродвигуна 200 к.с. це означає, що можливо більше 640 к.с. Тож з великою імовірністю новачок зможе легко покласти на лопатки навіть новий BMW M3.

На фініші презентації ми були відверто шоковані перспективами розробок спортивного підрозділу Mercedes, який прагне закріпити лідируючи позиції у сегменті заряджених моделей преміум рівня…

 

07.06.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Компанія Mercedes-AMG провела презентацію гібридних двигунів

Політика конфіденційності